29 augusti 2007

Charmig tisdag

Temat för dagen är charmig(t) och jag vet i alla fall vad som inte är det: att jobba över minst en timma, missa spårvagnen med ungefär tjugo sekunder och sen när man väl sitter på spårvagnen så börjar tonårskillen bakom en plötsligt att kräkas. Usch och fy... tur att det finns charmigare saker. Som spröjsade fönster med spetsgardiner och stoppade babuschkor.

24 augusti 2007

Fredag




Vet inte om jag kan önska trevlig helg med hjälp av tre ostylade hyllor men jag gör det ändå. Här verkar det som om det blir sol, jag hoppas på det, fast först ska mannen och jag på bio. Det var riktigt länge sedan.

23 augusti 2007

Vardag



Solsken i vardagsrummet och det går allt bättre med lillasysters inskolning och nästa vecka kan vi kanske börja jobba som vanligt igen. Vardagen kommer smygande men idag har vi gjort nåt som kan bli riktigt kul och spännade.

22 augusti 2007

Mellanmål




21 augusti 2007

Grön tisdag



Fina mannen fyller år idag och jag har precis lagt på en grön duk på bordet och snart ska jag laga grön lasagne så det blir nog tema grönt här hemma också.

Annars har vi inte så mycket grönt, jag älskar visserligen färgen men förra våren renoverade vi vår gamla stuga och då hamnade alla gröna grejer där. Nu är stugan såld och den gröna Marimekkoskålen, de gröna Rostibunkarna, de gröna Kiviljuslyktorna och lite andra gröna plastsaker har fått flytta in hos mannens syster. Och resten av allt det gröna ligger för tillfället i en låda i mammas källare. Men kanske får de en chans att komma fram så småningom...

19 augusti 2007

Semesterfynd





Oj, vi råkade visst hamna på lite loppisar under semestern. De snygga saftglasen och plåtbrickan fick stanna i Dalarna men gröna tyget med hjärtan och nygamla sjalarna fick följa med hem till Göteborg.

Strandliv





Fler semesterbilder och den här gången från stranden. Utanför vassen hade Kapten Krok lämnat sin flotte.

13 augusti 2007

Hemma igen

Tusen tack för alla snälla kommentarer, det är faktiskt riktigt kul att köra bil ibland.




Semester är skönt men 12 dagar är alldeles för lite, får se om jag kan få ihop nån korthelg i höst jag tror att det skulle behövas. Annars hade vi det riktigt bra, fint väder, solsken och mycket bad. En bra vecka att vara ledig på helt enkelt, men nu börjar det igen. Idag har vi haft inskolning för båda tjejerna. Storasyster blir riktigt stor och börjar i förskoleklass och lillasyster har bytt förskola till en som ligger närmare. Det är lätt att längta till hängmattorna igen.

Bröllop


Fina vännerna gifte sig förra helgen...




...kyrkan och festen var dekorerad med festspiror och sidenblommor...



... och sen var det dans, dans, dans.

02 augusti 2007

Nu semester






Idag börjar min korta men välbehövliga semster och vilken start det blev sen då, i morse körde jag upp så nu ska jag och mitt splitternya körkort ut och åka. Återkommer efter Gränna, Stockholm, bröllop, dalahästar, blåa sjöar, sol, vila, hängmattor och nya krafter.