09 februari 2007

Bamm...

..sa lilla V när hon kom ut i vardagrummet i morse, på golvet låg nämligen vår bokhylla som ramlade ner med buller och bång i natt. Nattens uppvaknande var det värsta som jag har varit med om jag tror aldrig att jag har haft sånt adrenalinpåslag det tog flera timmar innan jag kunde somna om. Tur i oturen var i alla fall att hyllan rasade på natten jag vågar knappt tänka på vad som kunde ha hänt om nån av tjejerna varit inne i vardagsrummet när det hände...
Dagens uppgift blir alltså att försöka få nån ordning i kaoset och jag som hade tänkt att skriva skolarbete, gå på solig promenad och kanske blogga lite.

10 kommentarer:

anneli sa...

Men Jeesuss!! Fy fabian vad läskigt!
Som sagt viljen jädra tur att det var på natten även om jag förstår att det var svårt att somna om. Herreminje!
Hoppas det ordnar sig! Trevlig helg ( i röran)

Lina sa...

Jees, ja, himlans tur i oturen! väggen ser endå rätt hel ut, eller ser jag tokigt? stackars grannar som bor under er oxå.

hoppas ni får en riktigt trevlig helg!

Anna sa...

Usch och fy!!! Hur har det gått?!
Hoppas det går bra i röran! Kram!
blandblommoroblad

Lantlivs Anna sa...

Näääää!!!!!! Men gud alltså - och vilken, vilken tur att det hände på natten!!!! Huga!

Anonym sa...

Vad är det för typ av hylla? Blir lite orolig för min elfahylla!!!
/Adina

fingerspitz sa...

Tack för att ni bryr er!

Som tur är har vi inga grannar under och killen som bor i lägenheten brevid hade inte hört nåt. Men helgen har inte varit så kul och dessutom har jag jobbat både lördag och söndag. Är rätt trött nu om man säger så.

Hyllan är uppe igen i alla fall men golvet har en del fina hack och golvlampan är paj, men det kunde ju ha varit mycket värre.

Adina: det var en elfa-hylla med bärlist men killen i järnaffären måste ha rekommenderat för klena skruvar, nu har vi borrat nya djupare hål och dessutom några extra så nu borde det räcka.

karolina sa...

men shit alltså, vad hemskt! vi som har elfahyllor här hemma.. men vi har himla långa skruvar, så jag hoppas det ska hålla..

an angel at my table sa...

Jag tur i oturen att det hände på natten så att inte flickorna fick den på sig. Det ser rysligt dramatiskt ut.

Pia sa...

men herregud för at vakna tille tt sånt dån ..stackars er och vilken tur ändå att ingen var vaken just då...

malin sa...

Jag förstår absolut känslan - det måste ha varit som en mindre jordbävning! Jag vaknade en natt när jag var tonåring av att alla mina planscher ramlade ner över mig - ingen större tyngd, men tillräckligt för en obehaglig väckning!