18 juli 2007

Tisdagsfavorit




Tisdagstemat är favorit och så svårt det blev med en gång, bumlingar, plåtbrickor, plåtburkar, tyger, glas, porslin, böcker, musik, tjejerna, mannen... men till sist valde jag ett riktigt favoritfynd.

Ni har sett det förr, sideboardet i teak som jag fyndade på Myrorna för 250 kronor för snart åtta år sedan. Nu rymmer det sällskapsspel och alla inte-så-snygga-apparater som vi har.

Några mindre favoritfynd är Pippitallrikarna från Rörstrands som inhandlades i fabriksbutiken i Lidköping för ganska länge sedan. Egentligen är det nog prydnadstallrikar men de är perfekta för barnkalas och en liten söt kaka.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vad superfin sideboard du har, även Pippitallrikarna var fina. Skulle gärna vara ägare till dem.

Anonym sa...

Så fint det var....både skåp å grejjerna på!! Lampan är såååå fin!!!!!
Å pippitallrikarna.....mmmmmm....

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Min Mamma har oxå ett sånt där sideboard , jag vet inte jag om det är hennes favorit men...Pippitallrikarna var ju helt suveräna !

Anonym sa...

Å vilka fynd! Supersnygg sideboard, o vilka coola tallrikar!

Fine Little Day sa...

Å jösses vilka fina barnkalastallrikar. Har inte sett dem som porslinsvarianter innan. Såna kanske man ska önska sig när man fyller år? Fast köksskåpen är rätt knökade redan...

Anonym sa...

Jättefina Pippitallrikar! Jag skulle också absolut äta på dom! Det har hänt att jag har tänkt tanken att samla tex gamla jultallrikar, att ha som julporslin - betydligt roligare än att hänga dom på väggen!