24 september 2007

Lillasysters vrå


Utan kamera i kolonin blir det inga bilder så jag letade i gömmorna och hittade istället de här gamla bilderna från tjejernas rum. Vår lägenhet är inte stor och tjejerna har än så länge det minsta rummet. Storasyster sover i loftsäng och under den får lillasysters säng plats. Bilderna är tagna vid ett ovanligt städat tillfälle, oftast är den lilla golvytan full med saker.

Vi hoppas att lillasyster inte växer allt för snabbt så att hon kan sova länge i sängen som gammelfarfar snickade på 40-talet. Dockan Doris säng är inte riktigt lika gammal, min farbror gjorde den till min docka när jag var liten.

7 kommentarer:

Lotten sa...

Vilken mysig hörna ho har lilltjejen! Vilka fina textilier du har överallt. Har du sytt dockans täcke - det var ju jättefint!

Mys liv och hem sa...

Den sängen hade du kunnat vara med på tisdagstemat med som i veckan är gammal.:-)

Maria-Jag blommar sa...

Mysig vrå!! Och fina tyger överallt! Vi har problemet att vi inte har något rum åt våran lilla tjej den dagen hon ska få ett rum....funderar på att dela av vardagsrummet...

Anonym sa...

Vilket mysigt rum tjejerna har. Där skulle jag trivas att leka, ser så färglatt och härligt ut!

Ja man blir alltid lika glad när man besöker din blogg, gillar dina färgsprakande foton! kram/ruffa

essko sa...

Ser ju jättetrevligt ut! MIn yngsta sover också i smal utdragssäng från 40-talet. Äldsta barnen gjorde det ett bra tag, de kan ju bli rätt så långa iallafall!

AnnaA sa...

Vilket sött litet lapptäcke!

fingerspitz sa...

lotten: många av tygerna kommer från när jag och min äldsta lillebror var liten, kattavlan hängde i stugan och kanintyget hade lillebror, elefantyget som skymtar här och där är också från när vi var små. Jag får väl tacka mamma som har lika svårt för att slänga tyg som jag har. Eller är det kanske jag som har lika svårt för att slänga som mamma? Och visst är lapptäcket min produkt!

mys: ja verkligen!

maria: platsbrist är verkligen ett problem, vi bodde alla fyra i en tvåa innan vi flyttade dit vi bor nu. Dela av vardagsrummet låter ju som en lösning om ni har möjlighet...

ruffa: Tack!

essko: storasyster sov i sängen tills hon blev nästan fem men sen slog hon i kanterna hela tiden när hon sov (även om det fanns plats på längden)

annaa: Tack till dig med!