28 maj 2007

Väntrum...

...brukar inte vara särskilt roliga men inför tandläkarbesöket i förra veckan hamnade vi i det här nyrenoverade rummet med Kejsarens nya lampa från Design Dessert, barnstolar från Magis Me Too och klädhängare Tree från Swedese, de runda taklamporna är också väldigt vackra men jag kommer inte på vem som har gjort dem.

Fast jag måste erkänna att det kändes lite konstigt att ta upp kameran och fota i väntrummet.

Nu har Carpet och Cleo informerat mig, de stora runda trådlamporna kommer från Moooi och heter Random Light.

13 kommentarer:

Emma ::emmas designblogg:: sa...

Oj, det var det snyggaste väntrum jag sett! Vilket iofs inte säger så värst mycket... Men det var cool inredning! Får man fråga vilken tandläkare det var hos? *vill också sitta i ett snyggt väntrum istället för i ett aprikosfärgat med kommunmöbler*

fingerspitz sa...

Emma: Gamla kära folktandvården i min stadsdel här i Göteborg.
Synd bara att det inte var så snyggt förra hösten, då drog jag nämligen ut tre visdomständer och fick sitta en hel del i det förra väntrummet.

josephine sa...

Wow. Imponerande. Ja så ******* länge som man alltid får sitta i tandläkarväntrummet är det ju VÄL använda pengar!

vildängel sa...

Ja ibland känner man sig som en riktig skurk när man tar upp kameran och börjar fota på ställen där man normalt inte gör det...

Anna sa...

Dit går vi hela familjen med våra tänder, och det har verkligen blivit snyggt sedan de renoverade och flyttade väntrummet. Den vita brädväggen är en favorit, vill ha en sådan vägg i mitt kök. Sist jag var där (november) hade de dock inte fått upp de finfina boll-lamporna, och inte heller barntavlorna. Vilket otroligt lyft! Massor av cred till Folktandvårdens inredningsansvarig :-)

Emma Boman sa...

Oj vad fint!
Älskar lampan "utan skal"!!

Men mest förtjust blev jag i den härliga tavlan!! Du har ingen aning om var den kommer ifrån? Vill ha till vårt barnrum!!!

/Emma

Carpet sa...

De runda lamporna heter Random Light och kommer från Moooi. Underbara. Jag har en själv ;-))

Lotten sa...

Imponerande väntrum! ;-)

Isabelle sa...

Åh vad roligt med ett väntrum som de lagt ner lite möda på. Det var annat än de väntrum man brukar mötas av... Tänk om vi hade det så fint hos folktandvården här i vår lilla kommun. Då skulle man ju nästa längta efter ett besök hos tandläkaren. Godis för ögonen! Det borde väl tänderna uppskatta. :-)

Kix sa...

Jösses, det var ett påkostat men väldigt fint väntrum!

Anonym sa...

Å så snyggt! Djungeltavlan var fin den med!

cleo sa...

De runda heter Random Light, de kommer från holländska moooi, det är en av mina favoritlampor, som står på min vill-ha lista. Tillsammans med en massa annat, haha! :-)

Sextiotalsvillan sa...

Monkey Brothers har även designat en i svart, vill ha ;-) kram