07 oktober 2007

Helgbilder

Vi har varit i kolonin hela helgen och för första gången har hela familjen sovit över. Det var kallt men väldigt mysigt. Jag gillar den lilla stugan mer och mer. Om två veckor stängs vattnet av så det blir nog koloniliv nästa helg också. Då hoppas vi på lika bra väder.

Någon som har tapetförslag till hall/verandan?

14 kommentarer:

Lotten sa...

Så mysigt det ser ut... verkligen härliga bilder! Jag blev förstås handlöst förälskad i vattenkannan ;-)

Angående tapet val... det är svårt! Ett förslag är urklipp ur en gammal blomsterbok, bilderna alltså. En cool lite retro tapet.... eller helt enkelt en gammaldags i nytryck...? Något förvirrat från mig men jag spånar bara på....;-)

fingerspitz sa...

Lotten: ja visst är vattenkannan fin, vi fick den i present av mannens bror med familj. De är också svaga för prickar... tack för dina tapetspånerier, ungefär så går mina tankar också men blomsterbildförslaget var nytt.

smosch sa...

oh så fint det är!

vildängel sa...

vilka härliga bilder, ser jättemysigt ut!

Anonym sa...

Oj vilka härliga bilder.
På tal om tapeter Jag kanske inte
ska slänga alla mina trädgårdstidningar??

Mum

Persilja sa...

Ett tapettips! Såg en veranda i förfall i någon inredningstidning med små blå prickar på tapeten. Sen dess har den bilden följt mig. Bland någon av barnkatalogerna med tapeter finns det vita tapeter med små prickar. Ursöt, underbar enkel tapet. Och du verkar ju gilla prickar. Bilden med gröna kuddar får igång mig! Perfekt kombination!!! Ursnyggt!

malla sa...

vad mysigt, fast kanske ngt nedslitet, det ser ut! Vill oxå ha en egen liten stuga!! :)

Linnea sa...

Jag gillar Boråstapeters Linnékollektion, finns några tapeter därifrån som åtminstone jag skulle tycka passar =) Prickiga som persilja nämnde här ovanför är ju också snyggt... Åh vad jag blir avundsjuk på er koloni! :)

Maria-Jag blommar sa...

Prickigt är ju aldrig fel, varken på kannor eller tapeter! En joseph frank tapet skulle ju också vara fin till den vita väggen..typ den där med vårblommor (vet inte vad den heter...)

Anonym sa...

Meen åh jag vill oxå ha en liten stuga att pyssla i! Så mysigt ni har det!
Ang tapeter så tänkte jag oxå på linne´ koleektionen, den är härlig! Likaså Joseph Frank...
men Hanna Wernings kvitter eller grove garden från osborn & little är oxå fina.
Ska bli spännande att se vad ni hittar på! kram

AnnaA sa...

Är det bänken du gjort själv? Snyggt!!
Och vilka fina, virkade gardiner!

Sextiotalsvillan sa...

Vad fint det blir!! Du är såå duktig som klarar det helt själv! Längtar tills man får komma och hälsa på igen... kanske inte blir förrän nästa år om vattnet ska stängas av.
Ha det så gott, kanske syns vi i helgen?
Kraam Maria

Kajsa sa...

Jag vet inte vilken stil du vill ha, men Boråstapeters kollektion Anno 1905 har mycket fint.

fingerspitz sa...

Tusen tack för era snälla kommentarer och braiga tapetideer. Nu blir det nog inte tapeter förrän till våren, men det ger ju oss tid att tänka över saken riktigt noga (och ändra oss hundra gånger).