18 februari 2008

Mycket kalas och lite koloni

Nu har födelsedagsperioden börjat, på åtta veckor fyller 15 av våra vänner och släktingar år och då har jag ändå säkert glömt någon. Mycket kalas blir det i alla fall men det är ju kul som tur är.

I helgen har vi alltså varit på kalas och i kolonin förstås. Min yngsta lillebror läser till elektriker och som specialarbete drar han om alla gamla elledningar. Dessutom får vi nya element, så i fortsättningen kan vi kanske vara i kolonin utan att använda elfläkten.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Så bra med lillbrorn och spec.arbetet! Jag vet nämligen hur det är att värma sig mer elfläkt...Det ser så fint ut i eran koloni, och jag blir så sugen på att börja fixa med vår stuga! Lycka till med allt födelsedagsfirande, oj oj

Karolina sa...

Vi har en likadan period i oktober, då typ halva släkten (som är STOR) fyller år, inklusive jag själv. Mysigt med kolonin, vill också ha!

Lotten sa...

Oj, oj.... vad mycket firande det måste bli.... Vi har firardagarna spridda över hela året och det är skönt ;-)
Vad skönt för er att lillebror kan fixa elen.... Det blir ju så råkallt annars!

Kram Lotten

Mys liv och hem sa...

Det var inte lite kalas det.=)...Visst är det perfekt med personer i släkten med praktiska handlag?Snickare,målare,vvs:are,elektiker...mmmmmmmmmmmm

Sofia X sa...

Hörrudu, jag blir så imponerad att det nästan är lite jobbigt! Vilken underbar blogg! Jag blev så glad att jag var tvungen att kolla och kolla tills det tog slut. Eller snarare började ...
Också fantastiskt imponerande att du har hållit på med det här sååå länge och ändå lyckats hålla det hyfsat hemligt till och med i den närmaste släkten! Finns det många andra, hemliga, coola grejer du har för dig som man inte visste? (Hoppas, hoppas!)
Kram

vacker i brunt sa...

ohhh jag gillade alla fina hjärtsaker...jag tycker oxå att just hjärtan är fint.....

Mamma Millan sa...

hej där ville bra kika in..fina glaburkar!!
Ha en härlig dag!!
♥Kram Millan♥

Jo sa...

Uj, en sådan lillebror vill jag också ha! Vi har också en stuga som behöver total renovering när det gäller elen (en hel del annat också iofs ;)). Tyvärr får man nog ta det den vanliga vägen... Väldigt trevlig blogg! :)