05 februari 2008

TisdagscirklarDagens tema är som gjort för mig, i lördags var jag hemma hos mamma och hämtade lite gamla mattrasor som jag hade lämnat på hennes vind. Och sedan dess har det bara gått runt runt runt. 


Den lilla mattan är inte riktigt klar än men nu tog trasorna slut. Tur att vi ska tillbaka i helgen.

10 kommentarer:

Wickans värld sa...

Beskrivning?? Börjar med en cirkel (!) av luftmaskor? Sen stolpar runt runt?? Har funderat på att virka mattor av gamla avlagda sängkläder, men inte kommit igång... för jag har ingen riktig beskrivning!!

Mattorna är jättefina!

gerda-thyra sa...

Åh så fina!
Jag som precis har gett bort massor med mattrasor... det var ju dumt av mig!

Moa sa...

Oj vilka fina du gjort.. jag har massa fina trasor i speciellt samlade färger.. hmm. tål att tänka på. Meningen var att jag skulle väva men det var planen för 10 år sedan så jag kanske ska ompröva den idén för de här var jättefina.. Monica

Lotten sa...

Åh vad fina dom var! Min mamma hade två stora sopsäckar med mattrasor som slängdes i samband med flytt.... åhh vad dumt det var!

sandra sa...

jättefina! perfekt februarisyssla, var är solen? ;)

Cattis sa...

Det där såg ju roligt ut!

Soffy sa...

Jag som precis var inne hos Kafferepet och kollade hennes länk till beskrivning av såna mattor! Vilka fina färger du fått till!

Sextiotalsvillan sa...

Vilka fina mattor... Om du känner för att snurra runt, runt lite mer så skulle en sådan passa vääldigt bra i lille A:s rum ;)

Kram på dig och familjen! Hoppas ni har möjlighet att komma på söndag.

Kram
Maria

Johanna sa...

jätte fint tolkning.
och jätte fin gjort. beskrivning????
johanna

Pillerill sa...

hej pernilla heter jag och apgillar din blogg. jag har precis hittat hit och njuter av vaje inlägg. gissa vad jag gjort den senaste månaden. just det virkat mattor av trasor. visst är det kul? och bra terapi dessutom.