11 november 2007

Struktur i kolonin


Vi har haft en riktigt skön helg, i lördags var det långfika med vännerna och idag har vi varit i kolonin. Det var kallt men soligt och antagligen grillade vi för sista gången i år.

Trädgården blev hyffsat vinterstädad och den gamla betongtrappan är nu nästan ett minne blott. Det är grymt jobbigt att slå sönder betongtrappor men ganska roligt att se vad de göt in i betongen för ungefär 70 år sedan. Idag hittade vi några snygga gamla spikar, en liten bågsåg och ett kullager, och så tegelpannor och stenar förstås.

Om två veckor kommer sotaren, jag hoppas verkligen att det inte är för mycket att fixa med skorstenen så att vi får elda snart.

6 kommentarer:

J. sa...

Kolonin ser så fin och charmig ut! *Mycket avundsjuk*

Anonym sa...

Jag håller tummarna när sotarn kommer. Det gör så mycket när man kan tända en brasa när man kommer en kylig höstdag.
Kram
Mum

Lotten sa...

Så fin den ser ut! Förstår att ni myser där ;-)

josephine sa...

grymt avis på din fina kolonistuga!! älskar färgen och formen!

kul att du vågar dig på en handgjord grej från mig! jag "pif"-far till dig, önskar att jag sen hade tid att vara första man till din handgjorda grej, men tiden räcker inte till att göra tre saker till..... suck.

maila mig din adress!
och håll ut! en julklapp kanske det blir...

mvh josephine
josephine@nosordo.com

Anonym sa...

Du har en fantastisk blick för detaljer, detaljer som i fotoformat blir sannskyldiga konstverk! Och bilden på lilla V som stolt pekar på grindskylten till familjens smultronställe, ger mig "barnbarnsbränsle" till min idé om barns oersättligt stora värde.
Kramar till er alla fyra!

fine little day sa...

Det ser så otroligt fint ut.