31 mars 2008

Glas i låda

Jag är väldigt svag för gamla grejer i originalförpackning. Så när jag hittade de här likörglasen med tillhörande karaff var jag tvungen att slå till. Nu har vi alltså ganska många likörglas.

Jag antar att vi får ha någon slags kolonifest snart.

9 kommentarer:

Jessica sa...

Galet snygga, var fyndade du dem?

Lotten sa...

Jättefina! Jag är oxå galet förtjust i saker med originalförpackning... det kvittar om jag behöver det eller ej ;-) Kolonifest låter väldigt trevligt tycker jag - perfekt med de glasen då ju....

Kram Lotten

emma ::emmas designblogg:: sa...

Super! Ja, som i adjektivet alltså, inte verbet...

De påminner väldigt mycket om Catarina Giarimis glas tycker jag.

Maria sa...

Jag har två likörflaskor med tillhörande glas i exakt samma modell men med andra mönster!! Det är så roligt när glasen har olika färger...ska visa dem på bloggen någongång. Visst är de franska?? Har du någon aning om hur gamla de är? Känns ju lite 60-taliga...

malin sa...

Jättesnygga! Och hur rätt som helst, nu när det är så inne med broderat och korsstygn!

fingerspitz sa...

jessica: i en antikaffär i Haga i Ggb. De brukar oftast ha riktiga överpriser, men de här var riktigt okej i pris.

lotten: visst är det ett konstigt behov, och man kan komma hem med väldigt konstiga saker. Om jag var lite modigare skulle jag bjuda dig på fest...

emma: när du säger det så. Och glasen kan nog bli super på flera sätt.

maria: kul med olika mönster. franska verkar de ju vara av lådan att döma men årtal har jag ingen aning om. 60-tal låter ganska bra.

malin: visst har jag koll på trender och sånt :)

Anonym sa...

Jag ger dig lite hopp om liv och du ger mig en känsla av våren. Vilka fantastiska likörglas. De skulle jag också ha shoppat!

Kram från Soof

Anonym sa...

Och jag har såna glas utan karaff, men jag skålar ändå. Karaffen är väl det som oftast först brukar gå sönder och kanske därför svårast att få tag på.

Anna sa...

Jag har också såna där glas som min man fyndade på auktion för en massa år sedan, men de har blivit stående i vitrinskåpet utan att användas. Det kanske är dags snart?