24 april 2008

BalkongMin äldsta lillebror vet alltid vad storasyster behöver, och häromveckan fick jag användning för min (och mannens) julklapp. Balkongen har inte blivit väl behandlad sedan koloniköpet men nu har den i alla fall fått nytt golv. Jag la Bergo XL-plattor och det gick hur lätt som helst, det var bara lite trixigt att få till plattorna runt dörren. Men med sticksågens hjälp gick det alltså bra.

Annars är det som sagt ganska synd om balkongen, smultronplantorna har fått åka till kolonin, blommorna som jag köpte i påskas har blommat över och balkongtomten står numera och vaktar pionerna. Förra veckan bar vi i alla fall ner balkongmöblerna från vinden och om jag syr lite nya kuddar till balkongen blir den kanske glad.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Snyggt jobbat, sonhustru! Och syskon är ju ofta bra att ha, som din M.t ex. Att balkongen blir glad om du förärar den nya kuddar är jag övertygad om!
Fortsatt härlig vår!

lina sa...

jag har oxå tittat på deras golv till vår blivande balkong. jag vill har färg, sambon är svår. men ert golv blev ju fint att jag kanske blir villig att ge mig. är det gött för fötterna att gå på? trevlig helg

Helena på ROOM & serve sa...

Timell skulle vara stolt över dig!