07 april 2008

Veranda

Jag vet inte om ni har märkt det, men just nu är verandan min favoritplats i kolonin. Kanske för att den är så olik det vi har hemma med sina spröjsade fönster och pärlsponten, eller för att den trots sin storlek funkar till så mycket.

Vi har prövat att sitta och fika på bänken vid nya bordet och det visade sig funka perfekt. Tjejerna brukar sitta här och rita och leka när vi håller på och fixar med annat och blommorna verkar trivas utmärkt i ljuset.

Och mamma: de här pelargonerna gick visst bra, bladen luktar nämligen lite citron.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Så underbart det ser ut! Med engelsk pelargon ( från Norrmalm? ),andra vårliga krukväxter, gardinkappan, de härliga "barnblommorna" som fikar, ritar och målar, grannstugan...

Verandan påminner om den i mors och fars villa, där jag bodde en stor del av min barndom och tills jag gifte mig. Du hann aldrig hälsa på hos dina "gamle-svärföräldrar" där, men er koloniveranda är som en så positiv fortsättning på livet för mig.

Förlåt att jag väckte dig i förmiddags!!!

Lotten sa...

Underbara bilder som vanligt! Härligt våriga koloni-bilder.... det har blivit jättefint på verandan nu ;-)

litet hus sa...

det ser ju jättefint ut, jag tror du kommer få massa tid över till trädgården =)

sara sa...

jag är så avis på er koloni!

Jo sa...

Uj, vad stor verandan ser ut! :) Den ser jättehärlig ut och jag förstår att det är din favoritplats! Snygg gardiner förresten, det är på få ställen man kan komma undan med helvirkade gardiner, men detta var definitivt ett sådant ställe!

hus och torp sa...

Så mysigt det ser ut. Jag gillar din veranda och kombinationen av vitt, svart och dina gröna kuddar.

makiato sa...

Fantastiskt fint fönster med virkade gardiner!

Lantlivs Anna sa...

Vilka härliga bilder - yippeie, nu är det vår!