25 april 2008

Rosa utomhus


Efter gårdagens inlägg kände jag mig manad att sy klart de där kuddarna som jag pratat om. Tyget var redan inköpt så det gick fort. I år blev det rosa på balkongen och för ovanlighetens skull är inget loppisfyndat. Fast stolarna har vi fått ta över efter mamma.

De randiga kuddarna är sydda av markisväv från Åhlens. Molntyget har legat i tyghögen sedan förra sommaren och var egentligen tänkt som gardin i tjejernas rum, men det blev lite för gulligt.

När symaskinen ändå var igång passade jag på att sy klart storasysters badrock, en ny väska blev det också. Nu kan sommaren komma!

14 kommentarer:

Annika sa...

Vad snyggt! Vi har typ världens största uteplats och vet inte hur vi ska fylla ut hela så att det ser mysigt ut... Men jag måste nog börja med att sy lite dynor, tyg piffar ju alltid till det.

Kristina - Kix Inredningskoll sa...

Men va snyggt!

Anna sa...

Din blogg är en av mina absoluta favoriter - tack för charmig och personlig inspiration!

PetraO sa...

Underbara färger och mönster! Trevlig helg!

essko sa...

Härlig stämning på balkongen! Och vilken underbar badrock!

vacker i brunt sa...

sommrigt med rosa!!!!!!

hallakulle sa...

Vad duktig du är vid maskinen! Håller du med symaskinsskola? =)
Jättesnyggt på balkongen!

martina sa...

Så mysigt ni har det på er balkong! Molntyget är ju min favorit =)

Lina sa...

åh, väldigt fint! jag längtar efter min

Jo sa...

Det där blev ju finfint! :) Förstår att balkongen får stå tillbaka lite för kolonin, men det är kanske för att det är så mkt att fixa med såhär i början..? Jag försöker iaf intala mig själv att det inte alltid ska vara så att stugan får all energi och lägenheten får stå tillbaka. Bara nu ett tag.. :) Snygg badrock storasyster fick!

Anonym sa...

Så fint! Härligt med rosa till det svarta nya golvet! Jag har också lagt ett sånt golv, fast åt mina föräldrar. Smidigt, och skönt för bara fötter.

Anna sa...

Härliga bilder! Var köper du molntyget?? Jag vet att det är design Axén men jag har aldrig sett det i någon affär.

Ninni sa...

Vad läckert! Molntyget trodde jag var borta ur sortimentet sedan länge men det har kanske kommit igen...jag kommer ihåg sedan förra gången:) Det är jättefint! Blir sugen att sy när jag ser vad fint du gjort!

Strandviks-Villan sa...

Kul att se en uteplats med rosa! Funderar som bäst själv vad det ska bli för färg hos oss, kanske man skulle satsa på rosa? Har en del stuvbitar att sy av och gillar ju rosa blommor.